Návrh: Wellness Corny Maraton v Praze

25.05.2012 13:44

V případě zájmu mě kntaktujte (Marcelu), (informace o minulém ročníku, apod.)

 

Corny WELLNESS MARATHON 2012, nejvetsi aerobik-fitness-dance party roku !!

 Sobota 2. cervna - O2 arena - program mega akce na: www.wellnessclub.cz/marathon

 

POZOR, cenove zvyhodnena vstupenka pro priznivce FACE CZECH ACADEMY ... Misto standartniho vstupneho ve vysi 999,-Kc zaplatite jenom 750,-Kc !!

Objednavky vstupenek za 750,-Kc na email: info@wellnessclub.cz

 

Uvedte sve jmeno, postovni adresu, rodne cislo a heslo FACE

Platbu vstupenky 750,-Kc zaslete na ucet: 151 382 499 /0600

Variabilni symbol = vase rodne cislo (nezapomente) !!

Vstupenky odesilame postou po obdrzeni platby ...

 www.wellnessclub.cz

 www.faceczech.cz

 

Corny WELLNESS MARATHON 2012 v O2 arena, co na Vás čeká ?

 

Jistě Vás zajímá, co si pro Vás připravili lektoři Corny WELLNESS MARATHON 2012, který se již 2. června koná v O2 aréně. BETO PEREZ, zakladatel světového fenoménu Zumba, rozjede svou párty ve velkém stylu na stage umístěné pod TV kostkou, s live kapelou SOLDAT a nejlepšími zahraničními zumba tanečníky - Nicholas Logrea, Walter Diaz, Heidy Torres, Karla Mead. Ostatní hvězdní lektoři akce si pro Vás připravili show:

 

Lenka Velínská & Roman Ondrášek - CARDIO DANCE 4 all - Ovládnou hlavní stage Corny WELLNESS MARATHON již potřetí. Během jejich lekce se můžete těšit na intenzivní aerobní trénink v taneční choreografii plné energie, sestavené z těch nejlepších tanečních prvků a podle posledních hudebních trendů. Choreografii Lenky a Romana zvládne opravdu každý a jistě si užijete i závěrečnou finálovou skladbu, která bude překvapením pro všechny.

 

Olga Šípková & Vláďa Valouch - DOUBLE DANCE HISTORY - skvělá dvojice špičkových lektorů a mistrů světa v aerobiku vystoupí poprvé spolu a máte se opravdu na co těšit! Mají pro Vás připravenou absolutní aerobikovou novinku, která bude mít zaručený úspěch! Společně s nimi zažijete návrat do minulosti ve společnosti největších tanečních a hudebních hvězd jako je Michael Jackson, Madonna či skupina ABBA, jejichž choreografie naučí i vás. Okuste taneční styly světových hvězd na vlastní kůži na ty nejlepší melodie naší historie!

 

Alejandro Angulo - SALSATION - mezinárodní profi tanečník a choreograf z Venezuely žijící v Pekingu, odkud jezdí školit po celém světě. Jeho vášeň pro tanec a speciálně pro latinsko-americké rytmy vytváří Alejandrův ojedinělý taneční styl, který budete moci společně s jeho tanečníky okusit na vlastní kůži. Jeho úžasná lekce plná energie vám umožní vychutnat si jedinečný zážitek z pohybu a tance. Absolutní lehkost a smyslnost pohybů skloubená s Alejandrovým šarmantním smyslem pro humor je něco, co musíte určitě zažít!

 

Kass Martin - SATURDAY NIGHT FEVER - jednoznačně nejlepší lekce Zumba Convention v Orlando, se kterou Kass slaví úspěch u nadšených tanečníků všech věkových kategorií po celém světě. Během Saturday Night Fever v O2 aréně Vás čeká taneční nářez v doprovodu nejznámějších a nadčasových hudebních interpretů jako jsou James Brown, George Clinton, Jackson 5, KC a Sunshine, Bee Gees, Rolling Stones, Queen, Kiss, Prince a mnoho dalších. Vychutnáte si zážitek z hudby i autentické působivé a neopakovatelné choreografie!

 

WORKSHOPY - budou plné překvapení a novinek. Jako je například PILOXING s Bárou Halamkovou, spojující pilates a box. Jistě Vás nažhaví smyslný FLIRT DANCE s Monikou Janouškovou a uvolníte se na workshopu JOGA, radost z pohybu s Katkou Mrugalovou. AFRO FITNESS zažijete s Vitor Tavares Mendes a Svět Zdraví představí dietolog RNDr. Petr Fořt. Pokud Vás zajímá plastická chirurgie, popovídáte si o ní s Evou Svobodovou. Trenérům a lektorům doporučujeme workshopy České Komory Fitness, případně Fitness Solution Academy. Atraktivní doprovodný program, wellness výstava a bohatá tombola J

 

Jak vidíte, máte se v sobotu 2. června v O2 aréně od 10 hod. opravdu na co těšit. Corny WELLNESS MARATHON 2012 bude výjimečný, inspirující a zábavný. Zakončený afterparty na střeše OC HARFA vedle O2 areny, s BATUCADA a autogramiádou hvězd.

 

Poslední vstupenky za 999,-Kč zakoupíte na www.sazkaticket.cz , tel.: 266 121 122, terminály SAZKA TICKET - pošty, benzínky, trafiky, nákupní centra. ID akce: 1520009 Program Corny WELLNESS MARATHON 2012 na www.wellnessclub.cz/marathon